Special Services SecurityView

SecurityView

SecurityView is een bewakingsdienst waarbij SMC uw object(en) door middel van videocamera’s bewaakt. De camerabeelden worden opgeslagen en kunnen dienen als bewijsmateriaal bij inbraak, overvallen en andere calamiteiten. SecurityView maakt manbewaking grotendeels overbodig en zorgt dus voor een aanzienlijke besparing van de kosten. SecurityView maakt alarmverificatie, surveillance en toegangscontrole op afstand mogelijk.

Alarmverificatie: er kan snel worden vastgesteld of het om loos alarm gaat of dat er daadwerkelijk actie moet worden ondernomen. Alarmverificatie voorkomt irritatie bij sleutelhouders en de politie. Medewerkers kunnen ook zelf een alarm activeren mochten zij bijvoorbeeld overvallen worden. In zo’n geval zullen onze AlarmCentrale-medewerkers direct actie ondernemen.

Surveillance: met behulp van camera’s kunnen objecten, terreinen en productieprocessen onzichtbaar worden bewaakt. Dit vergroot de pakkans van kwaadwillenden en scheelt aanzienlijk in mankracht en dus in kosten.

Toegangscontrole: na visuele verificatie kunnen de centralisten vanuit de AlarmCentrale een slagboom, hek of deur openen. Ook begeleiding tijdens opening en sluiting is mogelijk. Via een geluidsverbinding (intercom) kunnen de centralisten communiceren met de mensen die een pand of terrein willen betreden en zo vaststellen of die personen daartoe gerechtigd zijn.