Special Services SecurityTrack

SecurityTrack

Auto’s, boten, caravans: we kunnen niet zonder. Ze brengen ons naar werk, familie en verre oorden. Jaarlijks worden er vele voertuigen buit gemaakt. In overvolle containers worden ze naar andere landen getransporteerd om ze daar te verkopen. Gelukkig is hier met eenvoudige middelen wat aan te doen!

Zo werkt de X-Trace
De X-Trace is een kleine, maar zeer geavanceerde zender met een ingebouwde GPS-ontvanger. Deze zender wordt onopvallend in uw auto, boot of caravan gemonteerd en geactiveerd vanuit de SMC AlarmCentrale. Als u op een dag uw voertuig mist, hoeft u ons maar te bellen en de centralist ziet meteen waar uw bezit zich op dat moment bevindt. De geactiveerde X-Trace geeft de positie van uw voertuig door zonder dat degenen die hem hebben ontvreemd er weet van hebben.

Multifunctioneel
De X-Trace is niet alleen geschikt om kostbare vervoermiddelen zoals auto’s boten, caravans en campers te beschermen tegen diefstal en oneigenlijk gebruik. Bedrijven en fleetowners kiezen ook voor de X-Trace om compressoren, aggregaten een andere transporteerbare bedrijfsmiddelen te beveiligen.