Info Mastermind SMC-web

SMC-web

 

SMC- Tijd voor veiligheid!

Dat SMC altijd in beweging is met het vinden van nieuwe innovaties en het uitbreiden van haar dienstverlening is u al langer bekend. De vaart die we er nu inzetten is echter wel heel bijzonder!

Onze beide locaties, Tiel en Eindhoven, zijn inmiddels gemoderniseerd en uitgerust met de nieuwste technieken die onze dienstverlening kunnen ondersteunen. In Tiel is onze alarmcentrale ook uitgebreid om onderdak te kunnen bieden aan al onze operationele afdelingen.

De laatste etappe is het in gebruik nemen van “Mastermind” ons nieuwe alarmverwerkingssysteem. Op 19 februari 2013, na bijna een jaar zorgvuldige voorbereiding, zal het nieuwe systeem dan ook op onze alarmcentrale in Eindhoven in gebruik genomen gaan worden

Voor ons betekent dit een moderne, stabiele werkomgeving die beantwoord aan de vraag van vandaag met tal van nieuwe mogelijkheden en functies. Voor u betekent dat het beschikbaar komen van SMC-web.

SMC-web is een moderne gebruikersinterface die het huidige interfaces zullen vervangen en u inzicht geeft in en mogelijkheden biedt voor tal van zaken die voor u en uw klanten van belang zijn. Zo laten wij ook u gebruik maken van onze innovaties.

Aanvragen van SMC-web.                  

klik hier.       

                                                      

SMC-web link                                               Veelgestelde vragen

klik hier                                                                                Klik hier

 

SMC-web Eindgebruikershandleiding        SMC-web Installateurshandleiding

klik hier                                                                              klik hier