SMC: uw partner in veiligheid

Sinds jaar en dag staat SMC garant voor beveiligingsdienstverlening op hoog niveau. Door te blijven vernieuwen en aandacht te hebben voor kwaliteit handhaven wij dit niveau. Bovendien verliezen we uw wensen niet uit het oog. Onze dienstverlening kan samengevat worden in 4 begrippen: Veiligheid, Bereikbaarheid, Business en Kennis. Dit maakt ons uw partner in veiligheid!

Veiligheid

Iedereen vindt het belangrijk zich veilig te voelen. Wij begrijpen dit. Wij zijn 24 uur per dag aanwezig om op u en uw eigendommen te letten, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over zaken die er echt toe doen.

Bereikbaarheid

Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Niet alleen voor de afhandeling van alarmen, maar ook voor het aansluiten van nieuwe installaties en administratieve zaken.

Business

Als een van de meest toonaangevende alarmcentrales zijn we altijd bezig met het perfectioneren van onze huidige en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening. Door naar u te luisteren en met u mee te denken zijn wij uw rots in de branding.

Kennis

Wij vinden het belangrijk dat u snel en adequaat geholpen wordt en correcte antwoorden krijgt op uw vragen. Dus vinden wij vakkennis een vereiste voor onze medewerkers. Bovendien hechten wij veel waarde aan het opleiden van onze medewerkers.