Alarmcentrale

Wie zijn wij?

Onze alarmcentrale Security Monitoring Centre, SMC, draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, alarmopvolging, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties.

De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up alarmcentrale in Eindhoven.

Certificering

SMC is vanzelfsprekend ‘CCV-PAC’-gecertificeerd. Dit certificaat garandeert dat u als klant een betrouwbare partner in beveiliging in SMC heeft gevonden. En dat is in de beveiligingswereld van essentieel belang. U legt immers waardevolle bezittingen en levens in onze handen. Met haar CCV-PAC- certificaat toont SMC aan daar zorgvuldig mee om te gaan. Het certificaat heeft niet alleen betrekking op onze moderne systemen, maar ook bijvoorbeeld op selectie van ons personeel en het opslaan van onmisbare klantgegevens binnen onze systemen en gebouwen. Om de kwaliteit in dienstverlening te garanderen heeft SMC het ISO 9001:2015 certificaat behaald.

Maatwerk

SMC biedt op maat gemaakte alarmcentraledienstverlening bestemd voor de high-end markt. Naast alarmafhandeling kan de dienstverlening uit allerlei andere werkzaamheden bestaan, zoals het afhandelen van calamiteiten en het bellen van de installateur in geval van storingen. De alarmafhandeling vindt plaats volgens een vooraf afgesproken protocol door een vast accountteam dat de klanten en specifieke acties kent. Neem contact op met onze afdeling Verkoop voor de mogelijkheden.