Keyholder Care

Na een alarmmelding staan uw medewerkers er niet alleen voor!

Alarmopvolging brengt altijd risico’s met zich mee. ’s Avonds en ’s nachts is dit risico nog groter. Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers niets overkomt als zij uw pand controleren. Daarom bieden wij u Keyholder Care. Keyholder Care zorgt voor extra bescherming van uw medewerkers en een gerust gevoel voor uzelf!

Hoe werkt Keyholder Care?

  1. Direct na contact met de alarmcentrale ontvangt de sleutelhouder die actie neemt een sms met een instructie.
  2. Heeft de sleutelhouder zich 10 minuten voor het verstrijken van de opvolgingstermijn nog niet per sms afgemeld dan ontvangt hij een herinnering.
  3. Meldt de sleutelhouder zich niet af, dan neemt de centralist verdere actie omdat er een ongewenste situatie ontstaan kan zijn.
  4. Als de situatie veilig is, meldt de sleutelhouder zich per sms af. De Keyholder Care-sessie wordt nu afgesloten. Een alarm wordt dus pas afgemeld als de sleutelhouder aangeeft de situatie onder controle te hebben.

Keyholder Care: Simpel en doeltreffend

Keyholder Care kost €49,- per jaar per lopend abonnement. De dienst is actief op het moment dat u de sms heeft ontvangen. Sms-berichten kunnen alleen naar mobiele telefoonnummers worden verzonden.

Ja, ik meld mij aan voor Keyholder Care.

Aanhef