Alarmopvolging

Of u nu gebruik maakt van persoonsbeveiliging of een alarmsysteem op een vast adres, in geval van alarm wilt u dat er snel iemand ter plaatse is om te bepalen of het om een loos alarm gaat of dat er echt iets aan de hand is. Wij nemen u deze zorg graag uit handen!

SMC biedt 3 verschillende alarmopvolgingsdiensten: National Response, National Response Light en National Quick Response. National Response is onze oudste en meest uitgebreide dienst. National Response Light en National Quick Response zijn hieruit ontstaan; opvolgingsdiensten passend bij verschillende doelgroepen en beveiligingsvraagstukken.  

Landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgingspartners

De 3 alarmopvolgingsdiensten maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgingspartners. SMC verzorgt de aansturing en coördinatie van deze partners. Wij garanderen hiermee altijd snelle en betrouwbare alarmopvolging! Een ander groot voordeel hiervan is dat u zowel de alarmopvolging als de alarmcentraledienstverlening bij één partij geregeld heeft en dus één aanspreekpunt heeft.