Alarmopvolging

National Response is een uniek alarmopvolgingsconcept. Meer dan 90 regionale partners zorgen samen voor alarmopvolging door heel Nederland. SMC verzorgt de aansturing en coördinatie van deze alarmopvolgingspartners. Wij garanderen u hiermee altijd snelle en betrouwbare alarmopvolging!

Alarmopvolging

In geval van een alarm of melding sturen wij een surveillant aan. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op braakschade. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Indien er bijzonderheden zijn zorgt de surveillant voor de vervolgactie. Deze kan bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

Wij stellen van iedere alarmopvolging een rapport op van de bevindingen en activiteiten en verzenden deze digitaal naar u. Dagelijks controleren wij de alarmopvolgingen aan de hand van diverse maatstaven, zoals responssnelheid en dienstuitvoering om zo kwaliteit te waarborgen.

Sleutelkluis en/of poortkluis

Optioneel maakt National Response gebruik van beveiligde sleutelkluizen om sleutels veilig te beheren. De sleutelkluis wordt zodanig in de gevel van het pand bevestigd en verankerd dat deze niet zonder extreem geweld te gebruiken is uit te nemen. Het is mogelijk de sleutelkluis aan te sluiten op het alarmsysteem, zodat wij direct signaleren wanneer iemand het sleutelkluisje saboteert of opent.

Voordelen van sleutelbeheer met een kluis

  1. Snelle aanrijtijden: iedere surveillant kan actie nemen en de dichtstbijzijnde surveillant gaat ter plaatse
  2. Veilig opgeborgen sleutels
  3. Controle op betreden en verlaten pand door surveillant

Security Check

Indien u gebruik maakt van een sleutelkluis, is het mogelijk een Security Check abonnement af te sluiten. Jaarlijks komen wij bij u langs om onderhoud aan uw sleutelkluis te verrichten en de eventuele doormelding van de sleutelkluis te controleren. Daarnaast worden de sleutels, de klantkaart en het actiepatroon van de bewaking gecontroleerd. Het grote voordeel van deze dienstverlening is dat uw gegevens altijd up-to-date zijn. In geval van calamiteiten scheelt dit veel tijd.

National Response Ontzorgt!

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft, kan er altijd worden ingebroken of andere schade ontstaan. Deze schade kan variëren van ruitschade tot storm- en waterschade. Dergelijke calamiteiten doen zich vaak voor op momenten waarop u dat het minst verwacht. Het is dan lastig om snel adequate maatregelen te treffen. Met National Response Ontzorgt heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij regelen afdichting en schadeherstel voor u. Wij begrijpen dat u in dergelijke situaties andere zaken aan uw hoofd heeft!

Ja, ik ontvang graag meer informatie over National Response.