National Quick Response

Of u nu gebruik maakt van persoonsbeveiliging of een alarmsysteem op een vast adres, in geval van alarm wilt u dat er snel iemand ter plaatse is om te bepalen of het om een loos alarm gaat of dat er echt iets aan de hand is.

Mogelijk bent u zelf of uw contactadressen niet altijd in staat om snel ter plaatse te gaan als het alarm afgaat. Vooral in de vakantietijd of in het weekeinde kan dit een probleem zijn. Wij nemen deze taak graag van u over met de dienst National Quick Response. En we zijn nog snel ook!

Snelle alarmopvolging

National Quick Response is een uniek alarmopvolgingsconcept. Meer dan 90 regionale partners verzorgen samen de alarmopvolging door heel Nederland.

Wij verzorgen de aansturing en coördinatie van deze alarmopvolgingspartners. De National Quick Response surveillanten zijn op basis van hun GPS-positie te traceren door onze centralisten. De centralist ziet daardoor welke surveillant het dichtst in de buurt van het alarmadres is en stuurt hem ter plaatste. Dit kan een enorme tijdwinst opleveren.

Geen sleutels

De National Quick Response surveillanten hebben geen sleutels van uw pand. De surveillant wacht op u om samen met u het pand binnen te gaan. Een veilige gedachte! Ziet de surveillant bij aankomst direct al bijzonderheden of braakschade, dan belt hij de politie.

Ook is het mogelijk om de surveillant na een alarmmelding een buitenronde te laten maken zonder dat u of een sleutelhouder ter plaatse komt. In geval van onregelmatigheden zal de surveillant verdere actie ondernemen zoals dat vooraf met u is afgesproken.

Lage vaste kosten

Met National Quick Response willen we alarmopvolging voor iedereen toegankelijk maken. Ook als u maar af en toe gebruik wilt maken van de service van een bewakingsdienst en reguliere alarmopvolging te kostbaar vindt. Omdat National Quick Response geen gebruik maakt van sleutels en de bijbehorende sleutelkluizen, kunnen de kosten relatief laag gehouden worden. Naast de kosten per uitruk betaalt u een aanzienlijk lager abonnementstarief dan een standaard abonnement voor alarmopvolging.

Persoonsbeveiliging

National Quick Response is ook uitermate geschikt voor het opvolgen van persoonsbeveiliging alarmen van bijvoorbeeld alleenwerkers, ouderen of mensen met een handicap. De drager van het systeem kan in geval van nood contact leggen met SMC door het indrukken van een knop op het systeem. De centralist stuurt opvolging ter plaatse of overlegt door middel van een spreek/luisterverbinding met de drager van het systeem wat er aan de hand is en welke actie er genomen dient te worden.

  1. Ja, ik wil graag teruggebeld worden door een medewerker over National Quick Response.