Nationale Response

National Response is de meest uitgebreide van onze alarmopvolgingsdiensten. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van klantspecifieke instructies in plaats van algemene alarmafhandel-instructies. Daarnaast komt voordat het abonnement ingaat een surveillant bij u langs om het pand te bekijken en eventuele bijzonderheden vast te stellen, de zogenaamde schouwing.

In geval van een alarm of melding stuurt onze centralist een surveillant aan. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op braakschade. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Indien er bijzonderheden zijn zorgt de surveillant voor de vervolgactie. Deze kan bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

U ontvangt van iedere alarmopvolging een digitaal rapport van de bevindingen en activiteiten. Dagelijks controleren wij de alarmopvolgingen aan de hand van diverse maatstaven, zoals responssnelheid en dienstuitvoering om zo kwaliteit te waarborgen.

Optioneel maakt National Response gebruik van beveiligde sleutelkluizen om sleutels veilig te beheren. De sleutelkluis wordt zodanig in de gevel van het pand bevestigd en verankerd dat deze niet zonder extreem geweld te gebruiken is uit te nemen. Het is mogelijk de sleutelkluis aan te sluiten op het alarmsysteem, zodat wij direct signaleren wanneer iemand het sleutelkluisje saboteert of opent.

  1. Ja, ik wil graag meer informatie over National Response.