CSL Connected

Risco alarmsystemen zonder doormeldmogelijkheid geschikt maken voor alarmoverdracht naar SMC AlarmCentrale via de CSL-cloud. CSL Connected maakt het mogelijk!

Voor Risco alarmsystemen bieden wij u een module waarin de CSL-connectiviteit via GSM, LAN of WiFi is ingeschakeld. Na installatie van de module op het alarmsysteem is deze direct geschikt voor alarmoverdracht via het Gemini-platform (CSL-cloud) naar SMC. Bovendien zorgt de kiezer voor snelle up- en download sessies.

Connection Only

Voor WiFi/LAN installaties waar de kiezer al in het alarmsysteem is ingebouwd bieden wij  een Connection Only variant. U hoeft het betreffende alarmsysteem slechts te programmeren om alarmdoormelding via de CSL-cloud mogelijk te maken.

CSL Connected biedt de eindgebruiker een veilige 24/7 aansluiting op de particuliere alarmcentrale van SMC. Bovendien stelt de bijbehorende App de gebruiker in staat het alarmsysteem in en uit te schakelen, camerabeelden te bekijken en te beheren en real-time alarmen te ontvangen.

Voor de hardware van CSL Connected hoeft u geen aparte investering te doen. De kosten worden verwerkt in het communicatie-abonnement en worden daarmee uitgespreid over de contractperiode.

Voordelen

  • Alle GSM, LAN, Wi-Fi & PAC Connection Only-varianten beschikbaar
  • Voldoet aan EN Grade 2
  • WorldSIM als standaard (alleen met GSM-variant) voor meer betrouwbaarheid en om loze alarmen te verminderen
  • Optie voor eindgebruiker-App
  • SIA
  • Snellere UDL-sessies
  • Compatibel met Gemini Insight voor directe toegang tot prestatiestatistieken en beheer
  • Elimineert hoge kapitaaluitgaven - alle aspecten van het product worden geconsolideerd via de PAC (SIM, hardware en monitoring – afhankelijk van de variant)

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van Verkoop Binnendienst op 0344-678452. De CSL Connected-module en Connection Only bestelt u via onze afdeling iSupport  op telefoonnummer 088-6789988 of isupport@smc-alarmcentrale.nl.