MiniAir

In Nederland zijn er alarmsystemen die niet doormelden naar een alarmcentrale. Soms omdat de eigenaar daar bewust voor kiest, vaak omdat het systeem daar niet geschikt voor is. Met de MiniAir transformeert u een dergelijk systeem eenvoudig naar een alarmsysteem mét doormelding.

De MiniAir is de kleinste alarmoverdrager op de markt en is eenvoudig in een alarmsysteem te installeren. De MiniAir stuurt met behulp van een simkaart alarmen door naar de smartphone om zo het waarschuwingsadres te informeren. Deze simkaart ondersteunt alle Nederlandse netwerken.

Doorschakeling

De MiniAir is ontworpen als een betaalbare upgrade voor alarmsystemen zonder doormelding naar de alarmcentrale. Het apparaat past in zo goed als alle alarmsystemen en kan zowel naar de smartphone van de sleutelhouder als naar onze alarmcentrale doormelden. Hierdoor is de klant verzekerd van 24/7 adequate opvolging bij een alarm.

App

Bij de MiniAir hoort een app. Deze eenvoudig te bedienen app stelt eindgebruikers in staat hun alarmsysteem op afstand in of uit te schakelen en het logboek te bekijken. Daarnaast ontvangt de eindgebruiker een pushbericht zodra het alarm af gaat.

Ook voor de installateur is er een app beschikbaar waarop hij het functioneren van geïnstalleerde MiniAirs kan controleren.

Voordelen

  • Snelle installatie (plug and play)
  • Voordelig; geen speciale telefoonlijn nodig
  • Compatibel met én passend in de meeste oudere ‘’analoge’’ alarmpanelen – geen noodzaak om de rest van het systeem te upgraden 
  • Gereed voor uitschakeling PSTN, 2G of 3G
  • Polling 60 minuten – 12 uur rapportage uitval
  • Dual SIM, dual provider voor extra betrouwbaarheid
  • Gebruiksvriendelijke app, pushberichten
  • Alarmafhandeling in eigen beheer van de eindgebruiker of door alarmcentrale

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van Customer Care op 088 678 99 44. De MiniAir bestelt u via onze afdeling iSupport  op telefoonnummer 088-6789988 of isupport@smc-alarmcentrale.nl.