Alarmcommunicatie-simkaarten

Ook voor uw alarmcommunicatie-simkaarten kunt u bij SMC terecht. Door uw simkaarten bij SMC te bestellen heeft u alles bij één partij geregeld. De simkaarten zijn roaming met zowel alle Nederlandse als de Belgische, Duitse en Luxemburgse netwerken. Dit heeft als voordeel dat wanneer een GSM-netwerk beschikbaar is, de simkaart automatisch voor het sterkst mogelijke netwerk kiest. Ook in de grensgebieden.

De simkaarten melden via een besloten netwerk. Voor deze oplossing wordt een Access Point Name (APN) ingericht, zodat de simkaarten alleen met de SMC AlarmCentrales kunnen communiceren. Het APN wordt via het bestaande glasvezelnetwerk van Tele2 bij SMC binnen gebracht.

Spraak, sms, mms en internet zijn uitgeschakeld, zodat simkaarten alleen kunnen communiceren via GPRS. Hierdoor wordt misbruik van de simkaarten tot een minimum beperkt. Ze worden altijd geblokkeerd en in combinatie met een alarmcommunicatie overeenkomst geleverd. Is er geen alarmcommunicatie-overeenkomst, dan wordt de simkaart niet geactiveerd.

De simkaarten zijn in leverbaar in de formaten mini, micro en nano.

De simkaarten zijn voor zo goed als elke kiezer geschikt. Wilt u weten of de simkaart geschikt is voor een bepaald type kiezer of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan contact op met iSupport op telefoonnummer 088 – 6789988 of isupport@smc-alarmcentrale.nl.

Voor alle overige informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care. Per mail: customercare@smc-alarmcentrale.nl of telefonisch: 088 678 99 44.