Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Omdat de omstandigheden rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) continu veranderen, willen we u op de hoogte houden van wat we doen om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en werknemers te beschermen.

We volgen de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend en treffen voorzorgs-maatregelen die in overeenstemming zijn met de laatste informatie en richtlijnen, waaronder die van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers zijn van het allergrootste belang en sturen de acties die we ondernemen.

De acties omvatten het inzetten van een verbeterd hygiëneprogramma, het beperken van de toegang tot onze faciliteiten en het minimaliseren van reizen. We hebben duidelijke richtlijnen voor werknemers die zich ziek voelen of risico lopen, inclusief zelfquarantaine en het voltooien van een gezondheids-zelfbeoordeling voordat ze weer aan het werk gaan. We updaten onze medewerkers dagelijks met de laatste richtlijnen.

Tegelijkertijd werken we aan het minimaliseren van de impact op de dienstverlening die we onze klanten bieden. We hebben een uitgebreid bedrijfscontinuïteitsplan en zijn voorbereid met een robuust pandemieplan. Beveiliging behoort tot de vitale beroepsgroepen, waardoor we ook tijdens een eventuele lock down situatie onze dienstverlening kunnen blijven voortzetten. Als de situatie dit verlangt, zullen we de maatregelen die we getroffen hebben waar nodig bijsturen.

We blijven ons inzetten om u de beste service te blijven bieden zoals u van SMC gewend bent.