Over ons

Historie

SMC AlarmCentrale heeft 30 jaar ervaring in meldkamerdienstverlening. In die periode zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevendste particuliere alarmcentrales in Nederland. Onze sterke positie is met name bereikt door een gestage groei in het aansluitingenbestand.

Groei

Groei is eveneens gerealiseerd door de overnames van andere operationele alarmcentrales. Overnames zijn binnen de beveiligingswereld aan de orde van de dag en ingegeven door een drang naar specialisatie. Taken worden daarbij afgestoten en andere aangekocht. De reden hiervoor is onder andere het voor de klant betaalbaar houden van producten en diensten.

Missie

Het beschermen van onze klanten tegen onveilige situaties door het leveren van brand- en elektronische beveiligingsoplossingen.

Visie

Rust creëren in een chaotische wereld.

Kernwaarden

  1. Altijd een oplossing
  2. Altijd kwaliteit
  3. Altijd betrokken
  4. Altijd toonaangevend

Partnerschap

Wij investeren dagelijks in onze partnerschap met installateurs. Dit partnerschap staat garant voor een snelle en kwalitatief goede aansluiting van uw installatie op de onze alarmcentrale. Wij werken op dagelijkse basis samen met bijna alle beveiligingsbedrijven in Nederland. Uw installateur zit daar vast bij.

Door onze innovatieve werkwijze zijn wij uitgegroeid tot een alarmcentrale door wie u alle beveiligings- en controletaken uit kunt laten uitvoeren. Wij doen dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.