Premium

In sommige gevallen is standaard alarmcentraledienstverlening niet toereikend. Dat kan zijn omdat u geen omkijken naar beveiligingsaangelegenheden wil hebben of omdat u een bovengemiddelde beveiligingsbehoefte heeft. Om u hierin tegemoet te komen hebben wij Premium in het leven geroepen. Premium heeft als doel u volledig te ontzorgen en u te verzekeren van een uiterst adequate en discrete afhandeling van een alarmmelding. Dit doen we op een aantal manieren.

Maatwerk

Onze dienstverlening wordt ingevuld op de manier zoals u dat wilt. De alarmopvolgingsprotocollen maken we dan ook in overleg met u. En daar stopt het niet bij. Is er een storing aan uw alarmsysteem? Wij kunnen een monteur voor u inschakelen. Heeft u glasschade? Dan bellen wij een glaszetter. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Accountteam

Als Premium-klant heeft u een eigen accountteam en een vast contactpersoon voor alle voorkomende vragen. De ervaren centralisten van het accountteam kennen onze Premium-klanten en de bijbehorende klantspecifieke instructies feilloos. U bereikt het accountteam via het Premium-telefoonnummer waarmee u voorrang heeft op eventuele andere wachtende lijnen.

Persoonlijke veiligheid

Om uw persoonlijke veiligheid te vergroten, bevat het Premium-pakket een persoonsbeveiligingsabonnement. Vanzelfsprekend is Premium uit te breiden met videodienstverlening, alarmopvolging en Track & Trace om het beveiligingspakket nog meer op uw persoonlijke situatie aan te laten sluiten.

  1. Ja, ik ontvang graag meer informatie over Premium.