Premium

In sommige gevallen is standaard alarmcentraledienstverlening niet toereikend. Dat kan zijn omdat u geen omkijken naar beveiligingsaangelegenheden wil hebben of omdat u een bovengemiddelde beveiligingsbehoefte heeft. Om u hierin tegemoet te komen hebben wij Premium in het leven geroepen. Premium heeft als doel u volledig te ontzorgen en u te verzekeren van een uiterst adequate en discrete afhandeling van een alarmmelding. Dit doen we op een aantal manieren.

Maatwerk

Onze dienstverlening wordt ingevuld op de manier zoals u dat wilt. De alarmopvolgingsprotocollen maken we dan ook in overleg met u. En daar stopt het niet bij. Is er een storing aan uw alarmsysteem? Wij kunnen een monteur voor u inschakelen. Heeft u glasschade? Dan bellen wij een glaszetter. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Accountteam

Als Premium-klant heeft u een eigen accountteam en een vast contactpersoon voor alle voorkomende vragen. De ervaren centralisten van het accountteam kennen onze Premium-klanten en de bijbehorende klantspecifieke instructies feilloos. U bereikt het accountteam via het Premium-telefoonnummer waarmee u voorrang heeft op eventuele andere wachtende lijnen.

Persoonlijke veiligheid

Om uw persoonlijke veiligheid te vergroten, bevat het Premium-pakket een persoonsbeveiligingsabonnement. Vanzelfsprekend is Premium uit te breiden met videodienstverlening, alarmopvolging en Track & Trace om het beveiligingspakket nog meer op uw persoonlijke situatie aan te laten sluiten.

Meer informatie?

Meer informatie of direct aanmelden als premium klant? Vul het onderstaande contactformulier in.

  1. Ja, ik ontvang graag meer informatie over Premium.