My SOS alarmknop

Overal en altijd direct hulp inschakelen als u dat nodig heeft, het kan! Of u nu ongelukkig ten val bent gekomen, in een onaangename situatie verkeert of zich bedreigd voelt, met één druk op de knop schakelt u heel eenvoudig onze hulp in.

Alarmknop

MY SOS is een eenvoudig te bedienen alarmknop waarmee u assistentie van onze alarmcentrale inschakelt. De centralist ziet op basis van de GPS-positie direct waar u bent en bouwt een spreek/luisterverbinding op. Hij luistert via de MY SOS-knop met u mee naar de situatie waarin u verkeert en overlegt eventueel met u wat uw hulpvraag is. Hierdoor kan er heel gericht de juiste hulp of hulpdiensten naar u toe gestuurd worden.

Voor wie is de My SOS bedoeld?

Mensen die zich onveilig voelen

Heeft u in het verleden een vervelend voorval meegemaakt, zich onveilig gevoeld of moet u bijvoorbeeld vaak in het donker alleen over straat? De My SOS stelt u in staat op ieder moment op iedere plaats hulp in te schakelen, 24/7, 365 dagen per jaar.

Ouderen

De My SOS is ideaal voor mensen op leeftijd die graag lang zelfstandig willen blijven wonen. Valt u en kunt u niet meer opstaan, dan legt u met één druk op de knop contact met een centralist. Hij stuurt vervolgens gepaste hulp naar u toe. Maar ook als u onderweg bent of even een boodschap doet, kunt u op ieder moment hulp van onze centralisten inschakelen.

Buitensporters en natuurliefhebbers

Als u er graag op uit trekt in de natuur dan komt u ongetwijfeld soms op plaatsen waar het lastig is om alarm te slaan. Leg maar eens aan hulpdiensten uit waar u precies bent in een bos! De My SOS verzendt uw GPS-locatie, waardoor onze centralisten precies zien waar u bent en uw positie kunnen doorgeven aan eventuele hulpdiensten.

Vanzelfsprekend is de My SOS ook in tal van andere situaties in te zetten!

Handzaam formaat

De My SOS-alarmknop heeft een handzaam formaat. De knop past gemakkelijk in uw tas of broekzak. U kunt hem ook om uw nek hangen of als sleutelhanger aan uw sleutels te bevestigen. Zo neemt u de My SOS altijd eenvoudig met u mee!  

De voordelen van My SOS

  • 24/7 back-up van een professionele alarmcentrale;
  • Spreek-luisterverbinding (mag ook preventief);
  • Betrouwbare locatiebepaling voor gerichte actie;
  • Ongelimiteerd datagebruik;
  • De MY SOS is spatwaterdicht (IPX5);
  • Zeer gebruikersvriendelijk;
  • Direct klaar voor gebruik;
  • Zowel geschikt voor particuliere als zakelijke gebruikers.
  1. Ja, ik wil graag teruggebeld worden door een medewerker over My SOS.