Personen

Persoonlijke beveiliging is voor veel groepen van groot belang. Alleenwerkers en mensen met een handicap zijn kwetsbaar. De persoonsbeveiligingsconcepten van SMC bieden oplossingen voor iedere situatie.

Alarmeren

De alarmcentrale kan op diverse manieren worden gewaarschuwd. Zo kan de drager van het systeem in geval van nood contact leggen met SMC door het indrukken van een knop op het systeem. De centralist stuurt opvolging ter plaatse of overlegt doormiddel van een spreek/luisterverbinding met de drager van het systeem wat er aan de hand is en welke actie er genomen dient te worden.

Man down functie

Ook zijn er mogelijkheden om de alarmcentrale te laten waarschuwen als de unit niet meer beweegt. Door de zogenaamde bewusteloosheidsdetectie, of man down functie, krijgt SMC een signaal als de unit en daarmee de drager van de unit gedurende langere tijd niet beweegt. Dit concept is uitermate geschikt voor alleenwerkers.

Opvolging

Als de alarmcentrale een signaal van de unit ontvangt, kan er op diverse manieren actie genomen worden, afhankelijk van de wens van de gebruiker van de unit. Zo kan de opvolging bestaan uit het bellen van een contactpersoon, maar er kan ook voor gekozen worden per sms of e-mail geïnformeerd te worden. Uiteraard behoort een combinatie van deze acties tot de mogelijkheden.

In het volgende filmpje ziet u hoe ons persoonsbeveiligingsconcept ingezet kan worden voor alleenwerkers. Uiteraard is het concept ook op particuliere situaties toepasbaar.

Ook is het mogelijk van uw smartphone eenvoudig een alarmapparaat te maken.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Track & Trace voor personen.