Altijd iemand die over u waakt; thuis, op het werk en onderweg

Veiligheid is een van onze basisbehoeften. Uw huis en uw bezittingen kunt u beveiligen door het plaatsen van een alarmsysteem. Wordt er ingebroken dan gaat het inbraakalarm af. Maar wat als u zich bedreigd voelt? Of als u alleen werkt zonder collega’s om u heen? Heeft u weleens nagedacht over hoe u in een dergelijke situatie snel en efficiënt hulp in kunt schakelen? Met onze persoonsbeveiligingsapp kunt u altijd en overal alarm slaan!

Hoe werkt de app?

Voelt u zich bedreigd of komt u in een noodsituatie terecht, dan slaat u alarm met één druk op de knop op het beeldscherm van uw telefoon. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van een alarmknop. Afhankelijk van uw telefoontoestel is dit een losse knop of een knop die in de hoofdtelefoonaansluiting bevestigd kan worden. Deze knoppen werken altijd, ook als uw telefoon vergrendeld is.

Als u een alarm verstuurt, komt er een oproep binnen op onze alarmcentrale. De centralist luistert met u mee en neemt op basis van zijn bevindingen de actie die bij de situatie past. De app geeft uw exacte locatie door, waardoor onze centralist precies weet waar hij hulp naartoe moet sturen. Deze alarmopvolging kan bestaan uit uw waarschuwingsadressen of uit professionele hulp zoals een bewakingsdienst of politie.

Man down functie

In geval van een calamiteit is het van levensbelang dat u hulp krijgt. Zeker als u zelf geen alarm meer kunt slaan. De persoonsbeveiligingsapp detecteert het als u bewusteloos raakt en stuurt vervolgens een alarm naar de alarmcentrale. Dit doet de app ook als de smartphone vernield wordt.

Voor wie is de app geschikt?

Doordat de app op verschillende manieren is in te zetten, is hij geschikt voor veel verschillende doelgroepen:

  • Mensen die zich onveilig voelen;
  • Ouderen die langer zelfstandig willen blijven wonen;
  • Buitensporters en natuurliefhebbers;
  • Alleenwerkers;
  • Enz.
  1.  

    Ja, ik ontvang graag meer informatie over de persoonsbeveiligingsapp.