Callcenter medewerker Teleservice 

Werken als Callcenter medewerker Teleservice bij SMC betekent werken aan de bereikbaarheid van onze klanten. Je neemt voor de klant telefonisch, per e-mail, sms storingen en berichten aan. Dus als onze klanten niet bereikbaar kunnen zijn, dan zijn wij het voor hen!

Je werkt in wisselende diensten, hebt een grote groep collega’s en een enorme diversiteit aan werkzaamheden. Bij SMC werk je met de modernste apparatuur en werk je volgens vastgestelde protocollen voor heel veel verschillende klanten, je schakelt dus continu. Een functie waarin je het visitekaartje voor onze klant bent!

Wat ga je doen?

Voor veel klanten, waaronder installateurs, woningbouwverenigingen en energieleveranciers, verzorgen wij 24/7 telefonische bereikbaarheid. Je werkt volgens vast protocollen.

 • Beantwoorden van inkomende telefoongesprekken.
 • Inhoud van het telefoongesprek vastleggen in het CRM systeem van SMC of onze klanten.
 • Telefonisch doorgeven van storingen, belnotities of andere informatie.
 • Ondersteuning geven aan de particuliere alarmcentrale met beantwoorden van de telefoon.
 • Afhandelen van lage prioriteit meldingen die zijn ontvangen door de particuliere alarmcentrale.

SMC

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Wij maken deel uit van het Amerikaanse UTC Fire & Security, waar ruim 52.000 mensen werkzaam zijn. Dat betekent dus optimale carrièremogelijkheden, ook in Nederland! De dienstverlening van SMC varieert van het afhandelen van inbraakalarmen, brandmeldingen, camerabewaking, teleservice, alarmopvolging, 24/7 telefonische bereikbaarheid tot en met het aansturen van klimaatinstallaties.

Jouw profiel

 • Je hebt een HAVO of een mbo 3 of 4 diploma.
 • Je hebt werkervaring binnen een call center omgeving (outbound is een pre) of ervaring met het voeren van zakelijke telefoongesprekken.
 • Je bent bereid te werken in dag-, avond- en nachtdiensten, dus ook in de weekenden, vakantieperiodes en met feestdagen.
 • Je bent – ook aan de telefoon - professioneel, doortastend, communicatief sterk en klantvriendelijk.
 • Je kunt goed toelichten dat je stressbestendig bent, dat je goed bent in het nemen van verantwoordelijkheid en dat je integer bent in je werk.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring met Word, Outlook, CRM systemen en een goede typevaardigheid.
 • Je bent van onbesproken gedrag en krijgt dus zonder problemen een Verklaring van Betrouwbaarheid.
 • Tenslotte woon je binnen een straal van 40 kilometer van Eindhoven of Tiel.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een leuk en enthousiast team! SMC biedt prima arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De bedrijfscultuur van SMC is te omschrijven is als ‘dynamisch, resultaatgericht en professioneel’.

Je werkt vanuit kantoor Tiel of Eindhoven, een moderne werkplek met de juiste ergonomische faciliteiten.; we bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket een marktconform bruto salaris per 4 weken, 24 vakantiedagen en reiskostenvergoeding in de cao particuliere beveiliging.

Doorgroeien binnen SMC?

We bieden een interessant ontwikkelpad aan: als je start als Callcenter medewerker Teleservice dan kun je doorgroeien naar een gecombineerde functie van Callcenter medewerker Teleservice en Centralist. Ook kun je doorgroeien naar de functie van Supervisor of Hoofd, afhankelijk van jouw ambitie!

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan onze wensen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur je motivatie per e-mail met je CV als bijlage t.a.v. Peter Verharen (Operationeel manager) naar peter.verharen@smc-alarmcentrale.nl.

Een assessment en een screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.