Medewerker Contractbeheer bij SMC

Werken bij SMC als medewerker van de afdeling Contractbeheer betekent dat jij samen met een ervaren team zorg draagt voor het beheer van meer dan 100.000 contracten met onze klanten. Belangrijk werk omdat hier onlosmakelijk de veiligheid van onze klanten aan verbonden is. Je gaat werken met het ERP systeem Syntess Atrium, een modern administratiesysteem waar de hele financiële en abonnementenadministratie in is opgenomen. Het werk is veelzijdig en brengt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee. Het team bestaat uit 8 medewerkers en een teamleider; we werken met flexibele werktijden en dat betekent dat je kunt starten met je werkdag tussen half 8 en 9 uur. We kennen een werkweek van 38 uur, samen met jou richten we je werkweek in. Wil jij liever parttime werken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.  

In de functie van medewerker Contractbeheer werk je nauw samen met medewerkers van de financiële administratie, de salesafdeling, met de afdeling iSupport (de installateurs) en met leveranciers. Al met al een veelzijdige, verantwoordelijke en leuke functie!

Wat ga je doen?

 • Je voert nieuwe klanten in in de administratiesystemen.
 • Je stuurt opdrachtbevestigingen naar onze klanten.
 • Je helpt opzeggingen mee afhandelen. Dit betekent dat je met de klant belt en commerciële gesprekken voert en dat je uiteindelijk ook de bevestiging stuurt.
 • Je voert controles uit van inkoopfacturen die direct in relatie staan met de abonnementen.
 • Je beheert samen met je collega’s het leveranciersbestand.
 • Je voert het AVG beleid uit.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een goede telefonische bereikbaarheid van de afdeling.
 • Je ondersteunt andere afdelingen van SMC bij allerhande vragen.

SMC

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Wij maken deel uit van het Amerikaanse UTC Fire & Security, waar ruim 52.000 mensen werkzaam zijn. Dat betekent optimale carrièremogelijkheden, ook in Nederland! De dienstverlening van SMC varieert van het afhandelen van inbraakalarmen, brandmeldingen, camerabewaking, TeleService, alarmopvolging, 24/7 telefonische bereikbaarheid tot en met het aansturen van klimaatinstallaties.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo 3 / 4 of havo opleiding
 • Je hebt werkervaring of een opleiding in de administratieve sector en ervaring met het voeren van zakelijke telefoongesprekken
 • Je bent – ook aan de telefoon - professioneel, doortastend, communicatief sterk en klantvriendelijk
 • Je bent accuraat en commercieel ingesteld
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je kunt werken met een boekhoudkundig softwarepakket, en je hebt ervaring met Word, Outlook en CRM systemen en hebt een goede typevaardigheid
 • Je bent van onbesproken gedrag en krijgt dus zonder problemen een Verklaring van Betrouwbaarheid
 • Tenslotte woon je binnen een straal van 40 kilometer van Eindhoven en ben je beschikbaar voor minimaal 20 uur per week

Wat bieden wij?

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een leuk enthousiast team! Bij SMC bieden we prima arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De bedrijfscultuur van SMC is te omschrijven is als ‘dynamisch, resultaatgericht en professioneel’.

Je werkt vanuit het kantoor te Eindhoven, een moderne werkplek met de juiste ergonomische faciliteiten. Ons kantoor in Eindhoven is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een goed bruto salaris (per 4 weken), 24 vakantiedagen en reiskostenvergoeding in de cao particuliere beveiliging.

 Uiteraard kennen we interessante doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan onze wensen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur je motivatie per e-mail met je CV als bijlage naar giovanni.coolen@smc-alarmcentrale.nl.

Heb je vragen of de functie Medewerker Contractbeheer? Bel dan met Giovanni Coolen (Manager Contractbeheer) naar 06 – 2219 8125.

Een screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.