Videodienstverlening

Camera’s kunnen op tal van manieren worden ingezet. U kunt denken aan bijvoorbeeld alarmverificatie, videosurveillance en begeleid openen/sluiten. Alle toepassingen hebben een gezamenlijk doel: het u gemakkelijker maken.

Alarmverificatie

In geval van alarm kan SMC binnen enkele ogenblikken virtueel bij u ter plaatse zijn. In geval van alarm start de centralist de cameraverbinding en overziet snel of er onregelmatigheden zijn. Uw veiligheid wordt zo enorm vergroot, aangezien u voordat u ter plaatse gaat al weet of er onregelmatigheden zijn.

Begeleid openen/sluiten

Het openen en sluiten van panden kan grote veiligheidsrisco’s met zich meebrengen. Zeker als iemand dit alleen moet doen. Met Begeleid Openen/Sluiten van SMC kunt u de veiligheid van uw medewerkers enorm vergroten. Tijdens het betreden en verlaten van het pand begeleidt de centralist uw medewerker en houdt de situatie met camera’s in de gaten. Als de centralist een verdachte situatie constateert, gaat de medewerker niet naar binnen/buiten. Mochten er onverhoopt calamiteiten ontstaan, dan kan de centralist direct actie nemen. Bovendien is begeleid openen/sluiten een voordelig alternatief voor fysieke openings- en sluitbegeleiding.

Videosurveillance

Om uw pand te beveiliging kunt u gebruik maken van videosurveillance. Het is een goede aanvulling op de beveiligingsmaatregelen die u al heeft getroffen. Op afgesproken tijdstippen maakt de centralist een virtuele ronde over uw terrein en/of in uw pand. Hier gaat een preventieve werking vanuit. Bovendien worden onregelmatigheden vaak al waargenomen voordat het alarm af gaat.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over videodienstverlening.